About

Over Ons
Fit preps is in 2022 opgericht, gemotiveerd door een passie voor voeding en fitness. Wij zagen een kans om de matige prep meals maaltijden op de markt te verbeteren, en hebben daarom besloten om zelf betere en voedzamere maaltijden samen te stellen.
De maaltijden
van Fit preps zijn gezond en lekker, perfect voor iedereen die op zoek is naar een voedzame maaltijd die niet aan smaak inboet. Onze toewijding aan kwaliteitsingrediënten en superieure smaak heeft ons tot een toonaangevende leverancier van prep meals maaltijden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke lunch of diner, Fit preps heeft voor elke optie een gezonde maaltijd
Fit preps is dus ontstaan uit de wens om gezonde, voedzame en heerlijke maaltijden voor iedereen toegankelijk en makkelijk te maken. We begonnen met het bereiden van maaltijden voor onszelf, en al snel vroegen vrienden in onze omgeving om hetzelfde voor hen te doen. Voor we het wisten liepen de aanvragen uit de hand en hebben we besloten om Fit preps op te richten. Op deze manier kunnen we klanten in heel Nederland voorzien van heerlijke, eiwitrijke en gezonde maaltijden.

Bereid door Sterrenchef
Dat onze maaltijden zo geliefd zijn is niet zo gek. Een van onze eigenaren heeft in diverse Michelin restaurants in Amsterdam gewerkt en mag de begeerde titel ‘Gezel Meesterkok’ dragen na het behalen van de top opleiding Sterklas. Na de opleiding heeft hij een wereldreis gemaakt waar hij zijn palet van smaken heeft uitgebreid en deze wereldse smaken proef je terug in onze gerechten. Ons menu bestaat uit zorgvuldig samengestelde sport maaltijden die zijn ontworpen om jouw lichaam en geest van brandstof te voorzien. Al onze Fit preps maaltijden worden gemaakt met verse ingrediënten gemaakt, want wij geloven dat gezond eten lekker en gemakkelijk moet zijn. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan maaltijden die kunnen worden besteld bij Fit preps.

Het is onze passie om jou te helpen gezonder te leven, en ons eten is daar een afspiegeling van. Al onze maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld om voedzaam en lekker te zijn, zodat je je goed kunt voelen over wat je eet. Als je op zoek bent naar gezonde sport maaltijden die bij jou thuis worden afgeleverd, dan is Fit preps de perfecte oplossing. Wij maken het je gemakkelijk om goed te eten, zodat jij je op je best kan voelen. Want je goed voelen en gezond eten gaat hand in hand met elkaar. Bij Fit preps weten wij dit en daarom worden onze maaltijden, zoals onze Vega maaltijden, Bulk maaltijden, Droge spiermassa maaltijden, Keto maaltijden en Pakketten vers bereid. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt eten, wij hebben een maaltijd voor je klaar staan.

Als je er klaar voor bent om fit te worden en heerlijk te eten, bestel dan vandaag nog een van onze sportmaaltijden. We kunnen niet wachten om je te helpen jouw potentieel te bereiken.