About

Jyty-Sähkö Oy on arvostettu sähköurakointiyritys, joka tarjoaa monipuolisia sähköasennus- ja huoltopalveluita teollisuus- ja liikerakennuksille Vantaan alueella ja muualla pääkaupunkiseudulla. Yritys on saavuttanut merkittävän tunnustuksen Suomen Asiakastieto Oy:lta, joka on myöntänyt sille Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatin, osoituksena yrityksen luotettavuudesta ja taloudellisesta vakaudesta.

Palvelut:

Sähköurakointi: Kattavat sähköurakointipalvelut teollisuus- ja liikerakennuksille.
Räätälöidyt sähköratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sähköasennukset: Ammattitaitoiset sähköasennukset uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Erikoistuminen teollisuus- ja liikerakennusten sähköasennuksiin.

Sähköhuolto: Ennakoivat huoltopalvelut, jotka varmistavat sähköjärjestelmien luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Vikatilanteiden nopea ja tehokas korjaus.

Latausratkaisut sähköautoille: Asiantunteva apu sähköautojen latausasemien suunnittelussa ja asennuksessa. Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset latausratkaisut.

Vahvuudet:

Kokemus ja ammattitaito: Yli 30 vuoden kokemus sähköalalta, mikä takaa laadukkaat ja luotettavat palvelut.
Asiakastyytyväisyys: Yrityksen asiakaslähtöinen lähestymistapa varmistaa, että asiakkaiden tarpeet ja toiveet täytetään parhaalla mahdollisella tavalla.
Laadun ja turvallisuuden takaaminen: Käyttöönottotarkastukset ja tarkat laatuvaatimukset varmistavat, että kaikki työt tehdään turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Lisätietoja Jyty-Sähkön palveluista ja saavutuksista löytyy yrityksen verkkosivuilta osoitteessa jyty.fi.