About

Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein de Schinkel in Amsterdam-Zuid. Een levendig gebied naast de ring A10. Wellicht niet de eerste plek waar je aan moet denken bij een luxe maatkleding winkel, maar zeer goed bereikbaar en een hoge mate van bedrijvigheid.

Onze werkwijze

Wij maken graag kennis om te bepalen waar je voorkeuren naar uitgaan. Dit kan bij ons in de showroom of natuurlijk op een locatie naar wens. Een afspraak kun je inplannen op onze 'maak-afspraak' pagina.

Op basis van je wensen maakt één van onze ervaren tailors een stoffen selectie. Dit voorkomt keuzestress en je houdt het overzicht. Nadat we de stof, de voering en het design van je pak hebben gekozen, nemen wij de maten op. Jij bent dus de ontwerper van je eigen pak. Vervolgens sturen wij jouw wensen op naar het atelier die het met alle denkbare zorg gaat maken.

Voor de productie van je kleding nemen wij een periode van 4 tot 5 weken in acht. Wanneer je kleding wordt geleverd bij ons in de showroom, bellen wij je voor een doorpas afspraak. Hierbij wordt gekeken of je nieuwe kleding helemaal naar wens zit. Toch een kleine aanpassing nodig? Geen probleem, ons atelier past dit graag voor je aan.

Nu alles is afgerond, slaan wij je maten op in ons systeem en rest er slechts nog één ding; dragen en genieten.

Wij kijken uit naar je komst!