About

Vi tilbyder et bredt udvalg af alt til camping
Uanset om du er på udkig efter ting til forteltet, campingmøbler, service til camping, toiletartikler, reservedele og tilbehør til campingferien, har vi et stort udvalg.

Vores mål er, at levere de bedste varer til de bedste priser, så du kan nyde campingturen uden bekymringer i ferien. Vi håndplukker udelukkende de bedste produkter på markedet. Med campingmøbler eller tilbehør fra campingworld er du klar en god ferie og hygge på campingturen. Hos Campingworld.dk vil vi have smart campingtilbehør i en kvalitet, vi kan stå inde for!

Campingudstyret er nøje udvalgt fra de bedste Danske leverandører af campingudstyr, såsom Isabella, camper, Brennerup, WeCamp, DCT og mange andre mærker. Disse mærker giver dig god kvalitet, lækrer materialer, til en billig pris. Når du handler campingudstyr online hos campingworld.dk følger der en række fordele med. Se alle de produkter vi har at tilbyde her: https://campingworld.dk


Fortryder du købet, passer teltet ikke eller lignende er du altid velkommen til at tage kontakt til os og bytte dine købte varer. Derudover er du altid sikret hurtig levering, når du køber lagervarer af campingudstyr online. Vi har mange produkter hjemme eller mulighed for at få dem fra vores leverandør. Du skal forvente 2 til 7 dage leverings tid. Har vi produktet i vores butik sender vi det normalt samme dag, kommer det fra vores leverandør, kan der gå op til 7 dage. Vi sender en mail når ordren er på vej. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os om en levering.

Har du brug for, at få din campingvogn klar til ferien, henviser vi til Jysk Caravan Center. Der kan du få lavet fugttest, gastest, brugtvognstest og årligt eftersyn både stort og lille eftersyn af campingvognen. De monterer også masser af det campingudstyr vi sælger på webshoppen.