About

Fie ca vorbim despre apa termala Gamarde le Bains cu proprietati magice sau aducem in prim plan uleiul de argan atent colectat tocmai din Maroc si pretiosul unt de Shea din crema hidratanta, lotiunea de corp si mastile nutrive ale gamei, patru notiuni de baza sunt in permanenta sustinute: frumusetea naturala si organica, responsabilitatea sociala si fata de mediu si grija pentru fiinta umana.
Inca de la prima utilizare veti simti rasfatul si beneficiile unor produse in care s-a investit atenta cercetare, preocupare si respect fata de om, grija si…suflet. Gamarde este singura linie de fito dermato-cosmetice bio care garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie.
Este suficient sa faceti un prim pas pentru a intalni finetea cosmeticelor frantuzesti si veti trai fara ezitare dependenta constanta pentru calitate, rafinament si eficienta.
Intr-un univers ce pare a fi acaparat de artificial, de prefabricate si alternative departe de natural, noi va prezentam angajamentul nostru ferm fata de dumneavoastra, natura si umanitate: Gamarde, lipsita de conservanti, coloranti si ingrediente sintetice, devianti petrochimici si organisme modificate genetic.
Veti savura o gama de ingrijire a tenului si a corpului ce cuprinde produse ecologice care lucreaza absolut pentru corpul dumneavoastra si nicidecum impotriva lui. Va invitam sa va alaturati noua pentru a contribui impreuna la evolutia naturalului, a eficientei si a sentimentului de a sti ca sunteti o parte din perfectiunea frumusetii din interior catre exterior prin varietatea produselor: Gamarde ingrijire, gama pentru copii, gama de ingrijire solara si cea de ingrijire pentru barbati.
Va invitam astfel intr-o experienta unde frumusetea, echilibrul interior si sanatatea merg mana in mana, in cel mai benefic pas inainte pe care-l puteti face: reintoarcerea la natura.