About

Mirë se vini në agjensine Holiday Property. Në faqen e internetit http://www.holiday-property.net do te gjeni një përzgjedhje të gjerë të pronave, tokave, apartamente per shitje dhe pronave dhe me qira në të gjitha rajonet e Shqipërisë.

Ne me kujdes i perzgjedhim pronat neprmjet lidhjeve dhe ekspertises qe kemi krijuar gjate viteve ne kete fushe.

Ne gjithashtu ofrojmë menaxhimin te pronave, paketa mobilimi për pronarët qe jashtë Shqiperise si edhe ata vendas si edhe japim prona me qera.

Per here te pare, kemi filluar te ofrojme toka te vogla 300 m2 me pamje nga deti ne Vlore dhe me leje ndertimi per te ndertur shtepi / vile private me cmime vetem 39,000 Euro.

Njekohesisht ofrojme edhe apartamente ne linjen e pare me detin ne Vlore prane portit ne cmime qe fillojne nga vetem 21,000 Euro.

Ne asistojme bleresit ne te gjitha procedurat e blerjes qe nga rekomandimi i avokateve, noteret, konsultime per kredi ose pagesave me keste, negociojme cmimet, vleresime etj etj.