About

Mediator Bucuresti - servicii de Mediere in Bucuresti.Dacă sunteți din București și aveți o problemă legală sau un litigiu, un conflict, luați legătura ACUM cu un mediator. Cei care vor sa înceapă un proces vor putea face acest lucru doar dacă participă, în prealabil, la o ședință de informare gratuită asupra avantajelor medierii, la biroul unui mediator autorizat din București. De regulă, fiecare mediator este specializat pe unul sau mai multe domenii: litigii de natură civilă, comercială, familie, succesiuni, malpraxis, protecția consumatorului, litigii de natură penală, etc.

Biroul de mediator Demeter Janos din București este specializat în soluționarea rapidă a oricărui tip de litigiu sau conflict ( inclusiv litigii de natură penală ).

Scopul biroului nostru de mediere este să soluționăm litigii și nu să eliberăm înscrisuri contra cost.Procedura completă de informare obligatorie asupra avantajelor medierii este efectuată întotdeauna gratuit la biroul nostru și făra costuri ascunse.
Dacă aveți un litigiu, sunați-mă ACUM pentru o consultație telefonică gratuită și pentru a afla pe loc în ce mod litigiul dumneavoastră poate fi soluționat rapid pe calea medierii și fără a vă irosi timpul inutil.Vă voi răspunde imediat, pregătit să preiau pe loc problema dumneavoastră și să redactez de îndată toate actele care vă sunt necesare. Puteți începe chiar acum prin trimiterea cererii de mediere  ONLINE, fără a fi nevoie să mai faceți un drum inutil la mediator.

Sunați-mă acum la telefon: 0729.153.327