About

Echipa noastra ofera servicii de intretinere site-uri atat pentru web site-uri dezvoltate de noi cat si pentru alte web site-uri. Inceputul oricarui contract de intretinere de web site incepe cu o sesiune de consultanta cu clientul pentru a stabili de la bun inceput nevoile acestuia.

Cele mai dese greseli facute sunt contractarea unei firme de web design in scopul dezvoltarii unui web site si abandonarea luipe Internet.

Optimizarea si promovarea unui web site depinde foarte mult de continutul acestuia si mai ales de update-urile care sunt facute pe web site. Astfel daca avem un web site si nu modificam sau schimbam continutul lui cat mai frecvent riscam foarte mult sa pierdem pozitionarea din motoarele de cautare pentru faptul ca acestea considera site-ul “mort”.

Cu cat un web site este mai bine intretinut si cu cat content-ul sau este modificat sau schimbat mai des cu atat creste relevanta site-ului pentru motoarele de cautare si obtinem o pozitionare favorabila in urma cautarilor pentru cuvintele cheie din target-ul nostru.

Serviciile de intretinere a unui web site sunt contractate pe o perioada minima de 3 luni iar costurile sunt stabilite in urma sesiunii de consultanta pentru a putea stabili un contract solid si avantajos ambelor parti.