About

Buna, eu sunt Elle si sunt managerul Provocateur Studio. Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand si iti vom acorda suportul de-a lungul colaborarii.
Provocateur Studio functioneaza in deplina legalitate, se bazeaza pe confidentialitate si ofera intreg suportul pentru modelele cu sau fara experienta.Te asteptam la noi in studio pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie, dar si despre ceea ce facem noi. Iti stam la dispozitie cu drag la numarul de telefon: 0733.318.069

Provocateur Studio este un studio aparte, situat In Bucuresti, zona Eroilor – Cotroceni, la doar 3 minute de metrou. In studioul nostru vei regasi intreg suportul si benefiiciile la care orice model accede.

Scopul acestui studio de videochat este sa sustina si sa ajute modelul pentru valorificarea dorintelor, sperantelor neimplinite, obtinand realmente castiguri cat mai mari. In ce consta suportul oferit de Provocateur Studio? De ce avem un motto: “Indrazneste sa obtii Totul”?

Experienta in studio videochat Bucuresti in Provocateur Studio reprezinta provocare, performanta, aptitudini dezvoltate si potential imens, la rezultate in scurt timp din ce in ce mai bune, iar  castigurile cat mai mari. Managementul Provocateur Studio si echipa administrativa (tehnic si trainer) pentru un model care lucreaza in Provocateur Studio beneficiaza de un echipament performant, echipa administrativa bine pregatita, de aparatura video performanta si internet de mare viteza.

Care ar fi motivele de a alege videochat? In primul rand, pentru ca ai incredere in tine, esti frumoasa si tanara, iar sansa de a-ti indeplini cele mai mari vise este realmente realizabila. Jobul de model de videochat este un job ca oricare altul, diferenta insa este ca esti mult mai bine platita. Siguranta unui loc de munca, a unui program strict, dar flexibil in acelasi timp, reprezinta drepturi in baza unui contract bine determinat si intr-o forma de legalitate cu studioul nostru.

Intre studio si model intodeauna va fi un contract legal incheiat, cu aspecte bine determinate, cu drepturi si obligatii echitabile de ambele parti., chiar din prima zi de munca, iar modelul intotdeauna va detine un exemplar in original.