About

Selidbe Beograd. Predstavljam Vam firmu za selidbe "Delić Transport" iz Beograda koja pruža usluge kompletne selidbe i prevoza nameštaja sa radnicima za utovar i istovar, kao i za rasklapanje i sklapanje ormara i ostalog kabastog nameštaja.
Agencija za selidbe "Delić Transport"  će Vaše stvari prvo bezbedno umotati u zaštitne folije i ćebad za pakovanje osetljivih stvari a potom će ih stručno upakovati u kamion za selidbe sa kojim upravljaju iskusni vozači tako da kada na kraju radnici istovare nameštaj u Vašem novom stanu i postave ih tamo gde ste želeli te stvari će biti u istom stanj kao i pre selidbe.

Transport stvari i nameštaja vršimo tapaciranim vozilima u kojima je nameštaj odlično zaštićen i za najzahtevnije transporte.

Radnici koji su zaposleni u Delić Transportu su maksimalno preofesionalni i pomno su odabrani u mnoštvu radnika za selidbe da bi na pravi način prestavljali proverenu firmu za selidbe kao što je "Delić Transport" iz Beograda.

Selidbe Beograd su nam najčešća vrsta usluge za šta smo usko specijalizovani. Može se reći gotovo da nema ulice u Beogradu u kojoj nismo obavili bar jednu selidbu a naglašavam da do sada nismo imalu ni jednu reklamaciju na obavljenu selidbu ili prevoz nameštaja.