About

SEO SERVICE®

Vi er et 100% Dansk Online Markedsførings bureau, som leverer kvalitets Hjemmeside Design, SEM, SEO, Link Building. Der med gennemtestede søge- og marketingsstrategier hjælper vores kunders virksomheders online tilstedeværelse.

Om os
Har du en stærk online tilstedeværelse? Hvis nogen søger online efter dit produkt eller tjeneste uden at indtaste dit firmanavn, vil din virksomheds profil eller produkter dukke op på den første side af søgemaskinerne?
Er din virksomhed synlig på det sociale medier? Er din hjemmeside søgemaskine optimeret? Har du fået lavet nogen form for off-page SEO?
Alle disse ting er ekstremt vigtigt i dag, hvis du vil have en stærk og synlig online tilstedeværelse.

Vi kan hjælpe dig med:
• Brand udvikling
• Online tilstedeværelse
• Hjemmeside trafik vækst >> Flere besøgende og dermed flere kunder
• On- og Off-Page Søgemaskineoptimering (SEO).
• Synlighed på de sociale medier.
• AdWords strategi og tovholder (SEM).

Der er over 200 millioner hjemmesider på internettet? Men de fleste af disse er ikke mere effektive til at drive trafik til sig, end en restaurant i en mørk gyde uden nogen form for skiltning. Derfor, uanset hvor meget du har brugt på dit hjemmeside design og optimering - hvis din side ikke vises i top ti i søgemaskinerne, så går du glip af tusinder af potentielle købere, der søger på internettet i dag. De vil aldrig finde dit websted, produkter eller tjenesteydelser.
Du har derfor brug for Søgemaskineoptimering (SEO), der regelmæssigt bliver lavet af en person eller firma, der kender SEO og SEM.

Bed om et uforpligtende SEO forslag
Fortæl os, hvad dine tanker er på dine givne SEO problemer, så vil vi analysere din hjemmeside og konkurrencen på dine søgeord - og derefter give dig en gratis SEO eller SEM forslag. Udfyld formularen på Seo-Sem.dk - https://seo-sem.dk