About

O comunitate dedicata mamicilor cu articole utile despre sarcina, nastere, copii si viata de familie. Mamicile se pot informa citind informatiile despre domeniile care le preocupa si pot cere sfaturi altor mamici in forumul dedicat.

http://www.sfatulmamicilor.ro ofera gratuit carti de colorat si carti de povesti pentru copii, detalii despre horoscopul copiilor, interviuri cu mamici vedete, ocazia de a participa la concursuri cu premii valoroase dar si o colectie de retete pentru mamici.

Esti insarcinata? Urmareste atunci evolutia sarcinii pe saptamani si afla detalii legate de modul in care se dezvolta bebelusul din burtica, transformarile care au loc in corpul mamei, alimentatia recomandata si stilul de viata dar si controlele medicale necesare pe parcursul sarcinii.

Ai un bebelus? Atunci afla cum poti sa ii asiguri o alaptare corecta, ce pasi trebuie sa urmezi pentru diversificarea alimentatiei, cum sa ii oferi cea mai buna ingrijire si care sunt bolile frecvente dar si cele mai bune tratamente.