About

Frisør bookingsystem Online
Beta System. Vi går Online midt 2011

Hvad er Time-book.dk?

Time-book.dk er et edb-system til frisørsaloner, klinikker, spaer og velværecentre. Time-book.dk giver dig alle de værktøjer inden for daglig drift, motivation, overordnet styring og markedsføring, du skal bruge for at blive en bedre og gladere indehaver af en professionel forretning, som skaber gode præstationer.

Med Time-book.dk kan du sikre, at du når de mål, du sætter for din forretning – uanset størrelse.

Kort sagt er Time-book.dk et edb-system med alle de elementer, som du skal bruge for at nå dine mål – og Time-book.dk udvikles hele tiden, så forretninger med Time-book.dk altid har markedets bedste edb-system.

Mangler din frisørsalon et online booking- og kalendersystem, som er GRATIS, hvis Time-book.dk ikke skaffer kunder til jeres frisørsalon.  I kan tilbyde kunderne at booke klipninger, farvning og andet hos jer online, uden at de skal forlade jeres egen hjemmeside? Men de kan også booke på vores hjemmeside til jeres frisørsalon.

Frisørsalonen

Kunne du tænke dig at dedikere din tid til kunderne frem for at tage telefonen, besvare e-mails eller SMS’er for at fylde kalenderen op? Vil du tilbyde en ekstra service til dine kunder der betyder, at kunderne i ro og mag kan booke tid til klip, vask eller farve så det passer ind i kundens og din kalender.

» Mindre planlægning, bedre tid til kunden i salonen
» Designet kan tilpasses din egen hjemmeside
» Fastholde kunden i købs øjeblikket
» Mere effektiv arbejdstid

Alle disse behov kan du få opfyldt med Time-book.dk online bookingsystem, der let sættes ind på din egen hjemmeside. Oplæring og support til Time-book.dk er Gratis.
http://time-book.dk/frisør