About

Engage & Grow is een wereldwijde beweging van engagement coaches die breekt met de traditionele manier van trainen en met een radicaal andere aanpak tot employee activering komt.

Engage & Grow is opgericht door Richard Maloney, een Australische Engage & Grow is opgericht door de Australier Richard Maloney, een topsport coach die zijn ervaring  met het coachen van top sportteams heeft vertaald naar het coachen van teams in de zakenwereld. Met zijn neurologisch wetenschappelijke aanpak heeft hij in het bedrijfsleven ongeëvenaarde successen, wat voor hem een reden was om zijn methodiek wereldwijd beschikbaar te maken door het trainen van Engagement Coaches.

Zijn formule wordt inmiddels met succes toegepast door meer dan 100 coaches in 16 landen en sinds kort ook in Nederland en België.

Waarom Engage & Grow?

Wereldwijd klagen bedrijven en organisaties over de betrokkenheid van hun medewerkers.
'We kunnen geen goede mensen vinden', ' de medewerkers zijn niet gemotiveerd', 'Iedereen loopt de kantjes er van af' zijn veel gehoorde uitspraken van ondernemers, managers en leidinggevenden.

En dat terwijl een goed gemotiveerd team de belangrijkste succesfactor van elke organisatie is.

In Nederland voelt slechts 9 procent van de werknemers zich actief betrokken bij de organisatie waar zij werken, 80 procent doet wat hen gevraagd wordt maar zet geen stapje extra, en 11 procent is zelfs actief niet betrokken (onderzoek van Gallup in 2013). Nederland kwam binnen de Europese Unie zelfs als slechtste uit de bus.

De (maatschappelijke) kosten hiervan zijn enorm. Er is veel winst te behalen als teams meer betrokken en bevlogen zouden zijn en medewerkers elke dag met plezier naar hun werk zouden gaan.

Wat biedt Engage & Grow?

Engage & Grow biedt een bewezen, pragmatische aanpak en volledig uitgewerkte programma’s die een Gecertificeerd Engage & Grow Coach na een training kan aanbieden.

Engage & Grow coaches krijgen de beschikking over een uitgebreide en volledige uitgewerkte aanpak om de verschillende Engagement Programma's uit te voeren, waarbij zij gebruik kunnen maken van de wereldwijde expertise van het netwerk van collega-coaches.

Engage & Grow is in Nederland en België op zoek naar ervaren trainers, coaches of HR – of teamadviseurs,die als gecertifeerd Engage & Grow coach onze programma's willen aanbieden als onderdeel van hun bestaande praktijk, of naar personen die dit als een kans zien om voor zichzelf een eigen coachingpraktijk te starten.