Showcase

Ocean Group är en eventbyrå med bas i Göteborg. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder att stärka sina relationer med kunder och även med den egna personalen. Våra medel är att arrangera  Konferens Västkusten , företags kickoff, events, upplevelser och teambuilding. Vi har arbetat med Västkusten och Bohuslän under många år och anser att detta är en unik arena för konferenser och events. Vi har själva tidigare byggt upp och drivit allt från en egen konferensanläggning till flera restauranger och ett aktivitetsbolag på Västkusten och i  konferens göteborg , och besitter därför unik kunskap från alla aspekter av vad som är viktigt att tänka på när man planerar och genomför ett lyckat event.

 

I vår arbetsprocess sätter vi alltid målet och syftet med ett event främst och har därför alla möjligheter öppna. Efter att ha enats om mål tar vårt team kostnadsfritt fram ett par förslag som presenteras för er.

Konferensresor utomlands har alltmer blivit en del av oss där vi inte sällan syns i Barcelona eller på skidor i Alperna eller Svenska fjällen. Destinationen och aktiviteterna är bara delar av ett event eller en  Konferens Västkusten och skall väljas för att på bästa sätt uppfylla syftet vilket är att skapa en fantastisk upplevelse som bygger starka och långvariga relationer och därmed ger våra kunder fler affärer eller mer högpresterande medarbetare.

oceangroup.se